Yoga met Melissa van den Bos

Ik ben Melissa

 

Al 20 jaar beoefen ik yoga, waarvan 10 jaar als yogadocente. Tijdens de vierjarige opleiding tot yogaleraar aan de Samsara Yoga School heb ik mijn eigen stijl van lesgeven ontwikkeld, vanuit mijn opleidingservaring maar vooral ook vanuit mijn gevoel. In mijn lessen gaat het er niet om hoe lenig je bent- ieder mens is anders gebouwd en we zijn allemaal uniek! Met gevarieerde, leuke en niet te moeilijke lessen leer ik mensen te luisteren naar hun lichaam en een weldadige ontspanning te ervaren.

 

Het lesgeven van yoga geeft mij enorm veel positieve energie en kracht, zeker wanneer ik mijn studenten het contact met henzelf heb laten hervinden. Reacties van mensen die yogales bij mij hebben gevolgd als "ik leer weer luisteren naar mijn lichaam", of "eindelijk een yogaklas waar ik me echt op mijn gemak voel", maken mij superblij!

 

Mijn werk als yogadocente combineer ik met massage therapie, om een nog dieper gevoel van ontspanning te kunnen bezorgen.

 

Ik zou jou ook graag leren kennen en je weer in contact brengen met de kracht en wijsheid van je lichaam. Ik zie je graag eens op een proefles op één van de yogalocaties!

 

 


Over yoga

 

Yoga is een eeuwenoude wetenschap afkomstig uit India en heeft de mens al vele eeuwen geholpen om lichamelijk gezond te blijven en zich geestelijk te ontplooien.

 

Hatha Yoga is de meest beoefende vorm van yoga in het westen en omvat alle yoga waarbij fysieke houdingen worden gedaan. In Hatha yoga worden lichamelijke kracht & souplesse, adembeheersing, positief denken en ontspanning getraind.

 

Bij Yin yoga gaat het erom dat je zoveel mogelijk spieren loslaat en ontspant. Je doet zittende en liggende houdingen en deze houd je langer aan dan in een Hatha yoga les. Easy Yoga met Melissa combineert deze vormen.

 

Yoga werkt rustgevend en is daarom ook uitermate geschikt om op een goede manier met stress om te gaan. Door de aandacht naar binnen te richten raak je gevoelsmatig meer vertrouwd met je lichaam en met je adem.  Het helpt je om in balans te blijven. Veel plezier op deze mooie en persoonlijke reis!

 Easy Yoga met Melissa

E: info@yogametmelissa.nl